Uporabno
926 ogledov

Spletna ljubezen in korona: Na ONA-ON.COM letos rekordnih 1.912 novih parov!

Ona-On Ona-on.com
Koronsko leto 2020 je postreglo z rekordnimi številkami uporabe največjega slovenskega spoznavnega portala ONA-ON.COM - letos kar 1.912 novih parov!

Spletni zmenki so v letu, zaznamovanem po koronavirusu, rekordno narasli! Na največjem slovenskem spoznavnem servisu ONA-ON.COM so letos zabeležili rekordno rast prav vseh številk uporabe servisa.

Letos se je registriralo več kot 68.000 novih uporabnikov, skupno je tako registriranih več kot 195.000 uporabnikov! Uporabniki so skupno objavili več kot 175.000 fotografij in nanje podali več kot 121.000 komentarjev.

Ona-On | Avtor: Ona-on.com Ona-on.com

V 2020 so na ona-on.com švigale iskrice

Uporabniki ona-on.com so si več kot 65.400.000 krat ogledali profile in poslali skoraj 14 milijonov sporočil! Naklonjenost so si izkazovali tudi z več kot 2.2 milijona poslanih vprašanj za šanse GO?, 1.7 milijona dodanih simpatij in 2.5 milijona vabil na zmenek.

Ona-On | Avtor: Ona-on.com Ona-on.com

Željni ljubezni in spoznavanja so preizkusili tudi novost na ona-on.com - Avdio Video zmenke. Opravili so kar več kot 21.800 sekund avdio in video pogovorov (od septembra 2020), kjer so lahko simpatije varno spoznavali in se hkrati povezali globlje kot le z dopisovanjem.

In kar je celotna misija spoznavnega servisa ona-on.com: Z razlogom “Spoznal/a sem partnerja, ne rabim vas več” se je poslovilo 3.824 uporabnikov, kar pomeni rekordnih 1.912 novih parov!

Ona-On | Avtor: Ona-on.com Ona-on.com

Najbolj vroča ONA in ON v letu 2020 sta …

Moško oko je letos največkrat pritegnila 46-letna zelenooka Ljubljančanka. Blondinka, ki ima objavljeni dve privlačni in zapeljivi fotografiji, se v prostem času najraje druži s prijatelji, bere in se ukvarja s plesom in športom.

Zelo rada raziskuje bližnje in oddaljene kotičke na potovanjih, zna pa tudi uživati v gledanju filmov na domačem kavču. Ima jasno predstavo, česa si od partnerja želi in zase pravi, da živi tukaj in zdaj, zato zna uživati življenje.

Najbolj popularen med dekleti je bil v letu 2020 48-letni rjavooki ljubitelj živali iz Krškega. Rjavolasec ima objavljenih 5 privlačnih fotografij, ki ga prikazujejo pri različnih aktivnostih. Sicer je naklonjen motornim športom in aktivnostim v naravi, zelo ga zanima tudi glasba in umetnost.

Bi ju spoznal/a tudi ti? Izkoristi VELIKI PROTIKORONSKI SPOZNAVNI PAKET in pridobi 4.320+ minut brezplačnega spoznavanja + Avdio Video pogovore + Mega Darilo! Več 100 eur VIP storitev brezplačno! => KLIKNI TUKAJ!

Že na ona-on.com? Izkoristi velik prazničen popust -30% ter postani del številnih parov, ki se bodo v 2021 našli na ona-on.com!