Eva si je od diete komaj opomogla

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Seksi igralki Evi Longoria so po ločitvi od Tonyja Parkerja govorili, da nikoli ni bila videti bolje, a zvezdnica je zdaj razkrila, da takrat sploh ni jedla.
Oglej si celoten članek

Eva se je šele tri leta po ločitvi od košarkarja Tonyja Parkerja, ki naj bi jo varal z ženo soigralca, odločila spregovoriti o boleči izkušnji. To je storila v pogovorni oddaji Dr. Mehmeta Oza, kjer je priznala, da je bila tako prizadeta, da iz obupa sploh ni jedla. "Bila sem depresivna in zelo žalostna. Moja dieta je bila kava," je razložila in dodala, da so ji ravno takrat ljudje najbolj govorili, kako dobro je videti. "Kar naprej so govorili: 'Videti si čudovito! Ločitev ti pristaja.' A jaz se sploh nisem počutila dobro, nisem imela energije."

Lepa igralka je hitro spoznala, da stradanje ni bilo dobro za njeno zdravje, zato se je odločila ukrepati, saj je njenemu telesu primanjkovalo veliko vitaminov. "Zdravnik mi je rekel, da sem bila kot slamica, iz katere je nekdo povlekel vse hranilne snovi. V sebi sploh nisem imela vitaminov ali železa. Moja jetra so bila izčrpana," je razkrila. "Potrebovala sem kar nekaj časa, da sem si opomogla." Evi so nato predpisali zdravo dieto, ki ji je pomagala postaviti se na noge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.