Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Eva si je od diete komaj opomogla

Eva Longoria FameFlynet
Seksi igralki Evi Longoria so po ločitvi od Tonyja Parkerja govorili, da nikoli ni bila videti bolje, a zvezdnica je zdaj razkrila, da takrat sploh ni jedla.

Eva se je šele tri leta po ločitvi od košarkarja Tonyja Parkerja, ki naj bi jo varal z ženo soigralca, odločila spregovoriti o boleči izkušnji. To je storila v pogovorni oddaji Dr. Mehmeta Oza, kjer je priznala, da je bila tako prizadeta, da iz obupa sploh ni jedla. "Bila sem depresivna in zelo žalostna. Moja dieta je bila kava," je razložila in dodala, da so ji ravno takrat ljudje najbolj govorili, kako dobro je videti. "Kar naprej so govorili: 'Videti si čudovito! Ločitev ti pristaja.' A jaz se sploh nisem počutila dobro, nisem imela energije."

Lepa igralka je hitro spoznala, da stradanje ni bilo dobro za njeno zdravje, zato se je odločila ukrepati, saj je njenemu telesu primanjkovalo veliko vitaminov. "Zdravnik mi je rekel, da sem bila kot slamica, iz katere je nekdo povlekel vse hranilne snovi. V sebi sploh nisem imela vitaminov ali železa. Moja jetra so bila izčrpana," je razkrila. "Potrebovala sem kar nekaj časa, da sem si opomogla." Evi so nato predpisali zdravo dieto, ki ji je pomagala postaviti se na noge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.