Eva v operne vode

Foto: Žurnal24 "Dela mi ne zmanjka in veselim se novih izzivov," pravi pevka.
Pevka Eva Černe se je malce umaknila iz medijev s prav posebnim razlogom in ne za dolgo. Med drugim se namreč pripravlja, da bo nekoč lahko odpela opero.
Oglej si celoten članek

Pevke Eve Černe, ki jo je v svet glasbe popeljala zmaga na Bitki talentov, zadnje čase skorajda ni opaziti v medijih, a punca ima za to dober razlog. "Trenutno študiram na akademiji za glasbo v Ljubljani, smer solo petje. Klasično petje je zame velik izziv in zelo uživam, ko slišim svoj glas v čisto drugači barvi, prav tako pa pripravljam pesmi za novo ploščo," je povedala Eva, ki upa, da bo njena tehnika petja nekoč dovolj dobra, da si bo upala nastopiti s katero od oper in se tako preizkusila na popolnoma novem področju.

Sicer pa je Eva tokrat sodelovala tudi s priljubljenim pevcem Omarjem Naberjem. Slednji ji je namreč napisal novo skladbo, ki je še v pripravi, mlada pevka pa se bo prvič tudi sama preizkusila v pisanju besedil. "Dela mi ne zmanjka in veselim se novih izzivov," pravi pevka, ki ves svoj prosti čas posveti treniranju preskakovanja ovir in dresure s svojim konjem Storžkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.