Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Eva v operne vode

"Dela mi ne zmanjka in veselim se novih izzivov," pravi pevka. Žurnal24 main
Pevka Eva Černe se je malce umaknila iz medijev s prav posebnim razlogom in ne za dolgo. Med drugim se namreč pripravlja, da bo nekoč lahko odpela opero.

Pevke Eve Černe, ki jo je v svet glasbe popeljala zmaga na Bitki talentov, zadnje čase skorajda ni opaziti v medijih, a punca ima za to dober razlog. "Trenutno študiram na akademiji za glasbo v Ljubljani, smer solo petje. Klasično petje je zame velik izziv in zelo uživam, ko slišim svoj glas v čisto drugači barvi, prav tako pa pripravljam pesmi za novo ploščo," je povedala Eva, ki upa, da bo njena tehnika petja nekoč dovolj dobra, da si bo upala nastopiti s katero od oper in se tako preizkusila na popolnoma novem področju.

Sicer pa je Eva tokrat sodelovala tudi s priljubljenim pevcem Omarjem Naberjem. Slednji ji je namreč napisal novo skladbo, ki je še v pripravi, mlada pevka pa se bo prvič tudi sama preizkusila v pisanju besedil. "Dela mi ne zmanjka in veselim se novih izzivov," pravi pevka, ki ves svoj prosti čas posveti treniranju preskakovanja ovir in dresure s svojim konjem Storžkom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.