Evina restavracija bankrotirala

Foto: Žurnal24 Eva se bo bolj posvetila poslovanju svoje restavracije in nočnega kluba Beso. (F
Po tem, ko je razpadel Evin zakon, razpada še poslovanje njene restavracije Beso v Las Vegasu. V petek so namreč razglasili bankrot, zato se je igralka odločila, da bo bolj trdo poprijela za delo.
Oglej si celoten članek

Kljub finančnim težavam, ki so udarile Evino restavracijo in nočni klub, se je zvezdnica odločila, da bo Beso (po špansko 'poljub') ostal odprt in ga bo poskušala izvleči iz nastalega položaja. Tiskovna predstavnica igralke je sporočila, da bo Eva osebno začela skrbeti za boljši razvoj in promocijo restavracije in nočnega kluba.

 

"Z novim letom je čas za nove začetke. To je enkratna priložnost, da začnemo znova, in veselim se že letošnjih uspehov. Upam, da bomo dejavnejši in da bo posel stekel bolje kot zadnje leto," je povedala Eva, ki je bankrot Besa po ločitvi od Tonyja Parkerja ni prizadel, temveč v njem vidi priložnosti za svež začetek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.