Magazin > VIP
24 ogledov

Evina restavracija bankrotirala

Eva se bo bolj posvetila poslovanju svoje restavracije in nočnega kluba Beso. (F Žurnal24 main
Po tem, ko je razpadel Evin zakon, razpada še poslovanje njene restavracije Beso v Las Vegasu. V petek so namreč razglasili bankrot, zato se je igralka odločila, da bo bolj trdo poprijela za delo.

Kljub finančnim težavam, ki so udarile Evino restavracijo in nočni klub, se je zvezdnica odločila, da bo Beso (po špansko 'poljub') ostal odprt in ga bo poskušala izvleči iz nastalega položaja. Tiskovna predstavnica igralke je sporočila, da bo Eva osebno začela skrbeti za boljši razvoj in promocijo restavracije in nočnega kluba.

 

"Z novim letom je čas za nove začetke. To je enkratna priložnost, da začnemo znova, in veselim se že letošnjih uspehov. Upam, da bomo dejavnejši in da bo posel stekel bolje kot zadnje leto," je povedala Eva, ki je bankrot Besa po ločitvi od Tonyja Parkerja ni prizadel, temveč v njem vidi priložnosti za svež začetek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.