Fanta, ki je razglasil prinčevo rojstvo, izgnali

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Badar Azim je moral zapustiti Veliko Britanijo.
Oglej si celoten članek

Foto: Reuters Badar Azim Azimoma slava je trajala 33 sekund. Iz Buckinghamske palače se je sprehodil do stojala in pomagal pritrditi uradno sporočilo, s katerim je dvor sporočil, da se je rodil princ George Alexander Louis, sin princa Williama in njegove Kate.

Ker pa mu je potekla delovna viza, se je moral 25-letnik vrniti nazaj v Kalkuto v Indijo, kjer z družino živi v zelo revnih razmerah. Azim, ki je za kraljico, ki jo je tudi spoznal, delal skoraj dve leti, je vizo poskušal podaljšati, a neuspešno.

Azim je na Otok prišel študirat. Ko je diplomiral, se je prijavil na prosto delovno mesto v Buckinghamski palači in ga tudi dobil. "Razmere, v katerih živim sedaj, se od razmer, v katerih sem bival v Indiji, močno razlikujejo. Če ne bi prišel študirat v Veliko Britanijo, bi delal nekje na ulicah Kalkute,“ je takrat v nekem intervjuju izjavil Azim, ki si želi nazaj v Anglijo, saj sedaj živi v dvosobnem stanovanju, v katerem mu družbo dela še osem članov njegove družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.