Magazin > VIP
31 ogledov

Fanta, ki je razglasil prinčevo rojstvo, izgnali

Badar Azim Reuters
Badar Azim je moral zapustiti Veliko Britanijo.

Badar Azim | Avtor: Reuters Reuters
Azimoma slava je trajala 33 sekund. Iz Buckinghamske palače se je sprehodil do stojala in pomagal pritrditi uradno sporočilo, s katerim je dvor sporočil, da se je rodil princ George Alexander Louis, sin princa Williama in njegove Kate.

Ker pa mu je potekla delovna viza, se je moral 25-letnik vrniti nazaj v Kalkuto v Indijo, kjer z družino živi v zelo revnih razmerah. Azim, ki je za kraljico, ki jo je tudi spoznal, delal skoraj dve leti, je vizo poskušal podaljšati, a neuspešno.

Azim je na Otok prišel študirat. Ko je diplomiral, se je prijavil na prosto delovno mesto v Buckinghamski palači in ga tudi dobil. "Razmere, v katerih živim sedaj, se od razmer, v katerih sem bival v Indiji, močno razlikujejo. Če ne bi prišel študirat v Veliko Britanijo, bi delal nekje na ulicah Kalkute,“ je takrat v nekem intervjuju izjavil Azim, ki si želi nazaj v Anglijo, saj sedaj živi v dvosobnem stanovanju, v katerem mu družbo dela še osem članov njegove družine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.