FBI preiskuje scientologe

Foto: Žurnal24 Za rojstni dan jo je razveselil s šivalnim strojem. (Foto: Flynet)
Scientologi in z njimi tudi Tom Cruise naj bi se ukvarjali s trgovino z belim blagom in zasužnjevanjem otrok.
Oglej si celoten članek

Režiser Paul Haggis je spregovoril o grdih skrivnostih scientološke cerkve, katere pripadnik je bil kar 35 let. In verjetno bi bil še vedno del nje, če ga ne bi motile sektine homofobične vrednote, ki jih kot oče dveh lezbičnih hčera preprosto ni mogel več poslušati.

Oskarjevec je med drugim povedal, da sekta Tomu Cruisu izpolni vsako željo. Zanje je na prvem mestu njegova dobrobit, saj je njihovo največje in najučinkovitejše marketinško orožje. Če kdo ujezi igralca, bo začutil maščevanje sekte, pravi Haggis. To je na lastni koži občutil Tommy Davis, vodja scientološkega centra v Hollywoodu. Ker je razjezil Cruisa, se je moral preseliti na Florido, kjer je za kazen cele noči z zobno ščetko umival smetnjake.

Zdaj pa naj bi se sekte lotili agenti FBI. Vodja cerkve, David Miscavige, in Tom Cruise naj bi se namreč ukvarjala s trgovino z belim blagom in spodbujala otroško delo. Cruisu naj bi tako zelo mladi člani sekte za 37 evrov na teden preuredili pisarno, avtomobil in motor. Scientologi in Cruise vse navedbe ostro zanikajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.