Magazin > VIP
22 ogledov

FBI preiskuje scientologe

Za rojstni dan jo je razveselil s šivalnim strojem. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Scientologi in z njimi tudi Tom Cruise naj bi se ukvarjali s trgovino z belim blagom in zasužnjevanjem otrok.

Režiser Paul Haggis je spregovoril o grdih skrivnostih scientološke cerkve, katere pripadnik je bil kar 35 let. In verjetno bi bil še vedno del nje, če ga ne bi motile sektine homofobične vrednote, ki jih kot oče dveh lezbičnih hčera preprosto ni mogel več poslušati.

Oskarjevec je med drugim povedal, da sekta Tomu Cruisu izpolni vsako željo. Zanje je na prvem mestu njegova dobrobit, saj je njihovo največje in najučinkovitejše marketinško orožje. Če kdo ujezi igralca, bo začutil maščevanje sekte, pravi Haggis. To je na lastni koži občutil Tommy Davis, vodja scientološkega centra v Hollywoodu. Ker je razjezil Cruisa, se je moral preseliti na Florido, kjer je za kazen cele noči z zobno ščetko umival smetnjake.

Zdaj pa naj bi se sekte lotili agenti FBI. Vodja cerkve, David Miscavige, in Tom Cruise naj bi se namreč ukvarjala s trgovino z belim blagom in spodbujala otroško delo. Cruisu naj bi tako zelo mladi člani sekte za 37 evrov na teden preuredili pisarno, avtomobil in motor. Scientologi in Cruise vse navedbe ostro zanikajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.