Felix Baumgartner hudo užalil televizijsko voditeljico

Foto: EPA
Foto: EPA
Felix Baumgartner po tvitu tarča kritik.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Corinna Milborn Avstrijce je pred nekaj dnevi razburil proizvajalec spodnjega perila Palmers, ki je med prazniki na Facebooku objavil fotografijo mladih deklet v tangicah in ob posnetku zapisal: "Naše velikonočne zajčice.“ Na Palmers so se takoj usule kritike, češ da je videti, kot bi za to fotografijo pozirali otroci in da so manekenke shirane.

Voditeljica kanala Puls 4, Corrina Milborn, je celo pripomnila, da jo fotografija spominja na trgovanje z belim blagom. Ob ta komentar se je spotaknil Felix Baumgartner, prvi človek, ki je skočil z roba vesolja. "Lepo, da se nekateri doma še med prazniki razburjajo. Med njimi je tudi urednica in voditeljica Puls 4, Corrina Milborn. Pri takšni postavi me to ne čudi. Meni se zdijo dekleta vrhunska. Z veseljem bi skočil mednje, tudi brez padala,“ je zapisal Baumgartner. Tako kot Palmers je moral tudi on po tvitu brati kritike. Nekdo je zapisal, da skoki z roba vesolja možganom očitno škodijo.

Palmers je sicer objavo hitro umaknil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.