Magazin > VIP
60 ogledov

Felix Baumgartner hudo užalil televizijsko voditeljico

Felix Baumgartner EPA
Felix Baumgartner po tvitu tarča kritik.

Corinna Milborn | Avtor: Profimedias Profimedias
Avstrijce je pred nekaj dnevi razburil proizvajalec spodnjega perila Palmers, ki je med prazniki na Facebooku objavil fotografijo mladih deklet v tangicah in ob posnetku zapisal: "Naše velikonočne zajčice.“ Na Palmers so se takoj usule kritike, češ da je videti, kot bi za to fotografijo pozirali otroci in da so manekenke shirane.

Voditeljica kanala Puls 4, Corrina Milborn, je celo pripomnila, da jo fotografija spominja na trgovanje z belim blagom. Ob ta komentar se je spotaknil Felix Baumgartner, prvi človek, ki je skočil z roba vesolja. "Lepo, da se nekateri doma še med prazniki razburjajo. Med njimi je tudi urednica in voditeljica Puls 4, Corrina Milborn. Pri takšni postavi me to ne čudi. Meni se zdijo dekleta vrhunska. Z veseljem bi skočil mednje, tudi brez padala,“ je zapisal Baumgartner. Tako kot Palmers je moral tudi on po tvitu brati kritike. Nekdo je zapisal, da skoki z roba vesolja možganom očitno škodijo.

Palmers je sicer objavo hitro umaknil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.