Filip Flisar šokiral goste: "Kaj je nor?!"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
"Šunka do Tokia!"
Oglej si celoten članek

Foto: Planet TV riba raca rak, filip flisar Prva epizoda nove kuharske oddaje na Planet TV, Riba, raca, rak, v kateri se bo vsak teden pet znanih obrazov pomerilo v pripravi večerje, je postregla s presenečenjem.

Prvi teden bodo svoje kuharske in gostiteljske veščine pokazali Rebeka Dremelj, 6pack Čukur, Manja Stević in Sebastian, zanje pa je prvi kuhar Filip Flisar, ki se je držal mota: "Šunka do Tokia."

Meso je drzno uporabil tako v predjedi kot v glavni jedi in celo sladici! "Ne vem, ali naj se veselim ali zjočem nad tem jedilnikom," je jedi, še preden jih je poskusil, pokomentiral Sebastian, ki je vegetarijanec in tudi občutljiv na laktozo. Skeptična je bila tudi Rebeka Dremelj. "Sladice bo s špehom naredil? Kaj je nor?!" je izjavila. Poleg tega jo je zaskrbelo zaradi čemaža, ki ga je nabral Filip.

Ta je svoje goste sicer ves večer presenečal s svojim kuharskim znanjem. Iz predalov je vlekel "rekvizite", meril temperaturo masla v ponvi, flambiral, uporabil liofilizirano šunko, pri dekoraciji jedi pa celo pinceto ... "Sedaj mi greš pa orenk na živce," je v šali povedala Manja, Čukur pa je dejal, da je bilo že po predjedi jasno, da hrana ne bo le dobro izgledala, ampak bo tudi dobra.

Skratka, Filip je za "ožent". Na žalost je njegovo srce že oddano
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:13 16. Maj 2023.

    Ne vem kdo je bolj nor F.Flisar ali tisti, ki ponujajo te bedne šove. Kam gre ta družba..?

  • 12:14 16. Maj 2023.

    Ma ne, Filip pa res ni za ožent. Sorry.

  • 09:50 16. Maj 2023.

    Njegovo srce je oddano že neštetokrat!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.