To poletje bo v kinematografih vroče!

Predstavljamo vam filmske hite, ki si jih boste lahko ogledali julija in avgusta.
Oglej si celoten članek

Misija: Nemogoče - Maščevanje, 1. del.  Julija bo na platna prišla najnevarnejša misija doslej - sedma po vrsti. V glavni vlogi tudi tokrat nepogrešljivi Tom Cruise, ki ga bodo preganjale temne sile iz preteklosti.

Na velika platna 20. julija prihaja tudi zgodba ameriškega znanstvenika J. Roberta Oppenheimerja in njegove vloge pri razvoju atomske bombe - epska srhljivka Oppenheimer

27. julija bo dan za smeh, saj prihaja romantična komedija Roboti, kjer bosta ženskar in preračunljiva ženska poskušala svoja lastna robota dvojnika rešiti pred popolno polomijo.

Na začetku avgusta v kina pride romantična komedija Asteroid City v režiji Wesa Andersona, ki prikazuje, kako nenavaden dogodek prekine letno konvencijo mladih zvezdogledov leta 1955 v ameriškem puščavskem mestu. 

Istega dne - 10. avgusta bo za mlade na voljo animirana avantura Ninja želve: Mutanska ujma, kjer bomo lahko spremljali nove dogodivščine štirih ninja želv - Raphaela, Leonarda, Michelangela in Donatella.

17. avgusta se filmskim hitom pridruži komedija S ketne, kjer se zapuščeni pes združi s potepuškimi in se maščuje svojemu nekdanjemu lastniku.

Zadnji dan avgusta pa si bomo lahko ogledali še komedijo Še 10 dni brez mame, v kateri se družina brez mame odpravi na počitnice smučat. Kaos zagotovljen!

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.