Magazin > Film & Glasba & TV
191 ogledov

To poletje bo v kinematografih vroče!

Predstavljamo vam filmske hite, ki si jih boste lahko ogledali julija in avgusta.

Misija: Nemogoče - Maščevanje, 1. del.  Julija bo na platna prišla najnevarnejša misija doslej - sedma po vrsti. V glavni vlogi tudi tokrat nepogrešljivi Tom Cruise, ki ga bodo preganjale temne sile iz preteklosti.

 | Avtor:

Na velika platna 20. julija prihaja tudi zgodba ameriškega znanstvenika J. Roberta Oppenheimerja in njegove vloge pri razvoju atomske bombe - epska srhljivka Oppenheimer

 | Avtor:

27. julija bo dan za smeh, saj prihaja romantična komedija Roboti, kjer bosta ženskar in preračunljiva ženska poskušala svoja lastna robota dvojnika rešiti pred popolno polomijo.

 | Avtor:

Na začetku avgusta v kina pride romantična komedija Asteroid City v režiji Wesa Andersona, ki prikazuje, kako nenavaden dogodek prekine letno konvencijo mladih zvezdogledov leta 1955 v ameriškem puščavskem mestu. 

 | Avtor:

Istega dne - 10. avgusta bo za mlade na voljo animirana avantura Ninja želve: Mutanska ujma, kjer bomo lahko spremljali nove dogodivščine štirih ninja želv - Raphaela, Leonarda, Michelangela in Donatella.

 | Avtor:

17. avgusta se filmskim hitom pridruži komedija S ketne, kjer se zapuščeni pes združi s potepuškimi in se maščuje svojemu nekdanjemu lastniku.

 | Avtor:

Zadnji dan avgusta pa si bomo lahko ogledali še komedijo Še 10 dni brez mame, v kateri se družina brez mame odpravi na počitnice smučat. Kaos zagotovljen!

 | Avtor:

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.