Finalista naši novinarki pokazala seksi kotičke

Foto: Planet TV bar žurnal24 Foto: Planet TV bar žurnal24 Foto: Planet TV bar žurnal24
V Baru doma je Črta in Ivono obiskala tudi naša novinarka, kjer je opravila intervju z njima, zanimalo pa jo je tudi, kje so vsi slavni kotički, ker so se Barovci lahko predajali strastem.
Oglej si celoten članek

Naša novinarka je obiskala Bar doma ter Črta in Ivono prosila, da ji pokažeta kotičke, ker so se Barovci poljubljali ali seksali. Ivona ji je pokazala omaro, kjer naj bi ona in Joel seksala, Črt pa ji je pokazal kotiček med kopalnico in spalnico, kjer se je poljubljal s Tanjo. Dodala sta, da so vsi Barovci premalo izkoristili vse te kotičke, ki jih kamere ne dosežejo.

V slavni omari, kjer naj bi se Joel in Ivona predajala strastem je naša novinarka Ivono tudi vprašala, za kakšno pozo sta se odločila. Brez dlake na jeziku jo je vprašala: "Ivona, pridi sem. Kje pa si imela noge?"

Ivono je postalo sram in ni želela izdati podrobnosti, češ da starši ne bodo slišali kaj in kako natančno se je dogajalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.