Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Finalista naši novinarki pokazala seksi kotičke

bar žurnal24
1/3
Planet TV
V Baru doma je Črta in Ivono obiskala tudi naša novinarka, kjer je opravila intervju z njima, zanimalo pa jo je tudi, kje so vsi slavni kotički, ker so se Barovci lahko predajali strastem.

Naša novinarka je obiskala Bar doma ter Črta in Ivono prosila, da ji pokažeta kotičke, ker so se Barovci poljubljali ali seksali. Ivona ji je pokazala omaro, kjer naj bi ona in Joel seksala, Črt pa ji je pokazal kotiček med kopalnico in spalnico, kjer se je poljubljal s Tanjo. Dodala sta, da so vsi Barovci premalo izkoristili vse te kotičke, ki jih kamere ne dosežejo.

V slavni omari, kjer naj bi se Joel in Ivona predajala strastem je naša novinarka Ivono tudi vprašala, za kakšno pozo sta se odločila. Brez dlake na jeziku jo je vprašala: "Ivona, pridi sem. Kje pa si imela noge?"

Ivono je postalo sram in ni želela izdati podrobnosti, češ da starši ne bodo slišali kaj in kako natančno se je dogajalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.