Fitnes blogarka že eno leto brez britvice

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Morgan Mikenas noče biti več sužnja družbenih norm.
Oglej si celoten članek

Fitnes blogarka je zato pred enim letom odložila britvico in svojim dlakam pustila prosto pot. "Za to sem se odločila predvsem zato, ker je britje predolgo trajalo. Nekega dne sem se vprašala, zakaj to sploh še počnem. Skrbelo me je, da se bom počutila umazano in se dlak sramovala, ker se ne bom več počutila ženstveno. Počutila sem se dolžno, da se obrijem, sicer se ne bi počutila seksi. Tega je sedaj konec,“ je razložila fitnes blogarka, ki se je začela briti v srednji šoli, saj so jo sošolke zbadale.

Otroci, tudi tako majhni, da še hodijo v vrtec, jo zbadajo tudi sedaj. "To veliko pove o tem, kaj so jih naučili,“ pravi Morgan, ki se ji zdi nepošteno, da se morajo ženske podrejati družbenim normam in se briti. "Vsak bi moral početi stvari, ki ga razveseljujejo,“ še pravi mladenka, ki se tudi v prihodnosti ne bo brila. "Ljubim svoje dlake,“ je poudarila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • mph
    16:24 28. April 2017.

    Smo vmes tudi precej starejši. :-) In niso nobene neumnosti. Moji sicer po ženski strani so oz. so bili na …

  • 08:29 28. April 2017.

    Berem različne komentarje, posebej negativne, in mi gre na smeh. Verjetno komentirate samo mlajši, ker starejši nebi pisali neumnosti. Veliko …

  • 21:38 27. April 2017.

    joooj ne,zakaj sem pogledal,upam da tega ne bom podoživljal,ko bom poljubljal negovane nogice prave ženske,lp

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.