Fockerji še vedno najbolj priljubljeni

Foto: Žurnal24 Komična Robert de Niro in Ben Stiller še vedno vodita med slovenskimi gledalci.
Lestvica najbolj gledanih filmov preteklega konca tedna se ta teden ni veliko spremenila. Največ obiskovalcev slovenskih kinematografov si je ogledalo dogodivščine Fockerjev, sledi jim romantični Turist.
Oglej si celoten članek

V kinematografih je bilo tudi pretekli konec tedna največ kart prodanih za film Njuna družina, in sicer 6.228, s čimer so dogodivščine Fockerjev ponovno zasedle prvo mesto na lestvici najbolj gledanih filmov preteklega konca tedna v slovenskih kinematografih. Na drugem mestu jim je sledil romantični triler Turist z Angelino Jolie in Johnnyjem Deppom (4.907 gledalcev), na tretjem mestu pa se je znašla Samova pustolovščina: Skrivni prehod (4.074 gledalcev).

 

Foto: Žurnal24 Gremo mi po svoje

Slovenska mladinska komedija Gremo mi po svoje je ponovila uspeh prejšnjega tedna in zasedla četrto mesto na lestvici (3.550 gledalcev). Od začetka novembra si jo je v slovenskih kinematografih ogledalo že 180.236 Slovencev, kar pomeni, da jo od prestižnega statusa najbolj gledanega filma v Sloveniji, ki ga trenutno nosi Petelinji zajtrk (183.093 gledalcev), loči le še malo.

Pretekli konec tedna pa tudi na petem mestu ni bilo sprememb – zasedla sta ga Katherine Heigl in Josh Duhamel v komični drami Življenje, kot ga poznaš (2.097 gledalcev).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.