Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Fockerji še vedno najbolj priljubljeni

Komična Robert de Niro in Ben Stiller še vedno vodita med slovenskimi gledalci. Žurnal24 main
Lestvica najbolj gledanih filmov preteklega konca tedna se ta teden ni veliko spremenila. Največ obiskovalcev slovenskih kinematografov si je ogledalo dogodivščine Fockerjev, sledi jim romantični Turist.

V kinematografih je bilo tudi pretekli konec tedna največ kart prodanih za film Njuna družina, in sicer 6.228, s čimer so dogodivščine Fockerjev ponovno zasedle prvo mesto na lestvici najbolj gledanih filmov preteklega konca tedna v slovenskih kinematografih. Na drugem mestu jim je sledil romantični triler Turist z Angelino Jolie in Johnnyjem Deppom (4.907 gledalcev), na tretjem mestu pa se je znašla Samova pustolovščina: Skrivni prehod (4.074 gledalcev).

 

Gremo mi po svoje | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Slovenska mladinska komedija Gremo mi po svoje je ponovila uspeh prejšnjega tedna in zasedla četrto mesto na lestvici (3.550 gledalcev). Od začetka novembra si jo je v slovenskih kinematografih ogledalo že 180.236 Slovencev, kar pomeni, da jo od prestižnega statusa najbolj gledanega filma v Sloveniji, ki ga trenutno nosi Petelinji zajtrk (183.093 gledalcev), loči le še malo.

Pretekli konec tedna pa tudi na petem mestu ni bilo sprememb – zasedla sta ga Katherine Heigl in Josh Duhamel v komični drami Življenje, kot ga poznaš (2.097 gledalcev).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.