Foto: Indira Ekić sredi Bovca odvrgla modrček

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Oglej si celoten članek

Nekdanja tekmovalka resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenije, spletna vplivnica in umetnica ličenja Indira Ekić, sicer sestra nekdanje miss Universe Slovenije Emine Ekić, je s fotografijo iz čudovitega Bovca "zakurila" Instagram. Indira in njen srčni izbranec Matic Kolenc sta se namreč odločila, da bosta turistične bone izkoristila v idliličnem glampingu, kjer se je Indira tako sprostila, da je kar sredi tabora odvrgla modrček, Matic pa jo je ujel v objektiv. 

"Midva sva izkoristila svoje turistične bone na najboljši možni način. Hvala Slovenija. Hvala glamping Gozdna jasa, tole je bilo pa na povsem novem nivoju. Nov slovenski glamping, obdan z Alpami in smaragdno Sočo," je ob napol goli fotografiji, sicer iz razdalje, zapisala Ekićeva, ki je tudi na dopustu zelo aktivna. Njen Matic je namreč osebni trener, tako sta se v šovu tudi spoznala, zato ji telovadba na dopustu ni ušla, par pa se je odpravil še na pohod in na rafting. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 13:49 5. Avgust 2020.

    Joj joj,sama fousarija vas je

  • 19:06 1. Avgust 2020.

    Raje bi odvrgla celulit ...

  • 06:59 30. Julij 2020.

    Še ena naša

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.