Magazin > VIP
40669 ogledov

Foto: Indira Ekić sredi Bovca odvrgla modrček

indira ekić Instagram

Nekdanja tekmovalka resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenije, spletna vplivnica in umetnica ličenja Indira Ekić, sicer sestra nekdanje miss Universe Slovenije Emine Ekić, je s fotografijo iz čudovitega Bovca "zakurila" Instagram. Indira in njen srčni izbranec Matic Kolenc sta se namreč odločila, da bosta turistične bone izkoristila v idliličnem glampingu, kjer se je Indira tako sprostila, da je kar sredi tabora odvrgla modrček, Matic pa jo je ujel v objektiv. 

"Midva sva izkoristila svoje turistične bone na najboljši možni način. Hvala Slovenija. Hvala glamping Gozdna jasa, tole je bilo pa na povsem novem nivoju. Nov slovenski glamping, obdan z Alpami in smaragdno Sočo," je ob napol goli fotografiji, sicer iz razdalje, zapisala Ekićeva, ki je tudi na dopustu zelo aktivna. Njen Matic je namreč osebni trener, tako sta se v šovu tudi spoznala, zato ji telovadba na dopustu ni ušla, par pa se je odpravil še na pohod in na rafting. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

 
Komentarjev 15
  • Daredevil 13:49 05.avgust 2020.

    Joj joj,sama fousarija vas je

  • Zikollino 19:06 01.avgust 2020.

    Raje bi odvrgla celulit ...

  • Decko 06:59 30.julij 2020.

    Še ena naša