Foto: Jan Klobasa v jacuzziju z vročima zvezdnicama

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Rad se stisne k starejšim …
Oglej si celoten članek

Jan Klobasa je na Instagramu podražil s fotografijo privlačnih resničnostnih prijateljic, s katerima so skupaj tekmovali v šovu Kmetija. K Sari Rutar in Tanji Balabanič se je stisnil v jacuzziju in pripisal: "Blažen med ženami."

"Skupaj smo preživeli vikend, poleg nas treh, sta bila zraven še Tilen in Rene. Sploh s Tanjo sva dobra prijatelja in vsak vikend preživiva skupaj," je razkril Jan, na vprašanje, ali je med njima s Tanjo kaj več kot le prijateljstvo, pa odgovarja: "Samo prijateljujeva. Jaz sem samski, čakam na pravo. Ponudb je veliko, a želim si tako, ki jo bom izbral jaz in ne ona mene."

Sicer pa dobra prijatelja v jeseni načrtujeta tudi skupni dopust na morju, trenutno pa Jan še pridno dela, in sicer kot trgovec v Kmetijski zadrugi Gornja Radgona. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 06:22 4. Avgust 2020.

    Safaldić in 2 žemlce,ki sta podobni mami Elke iz Ambrusa??

  • 11:02 2. Avgust 2020.

    a klobaso bio. s čim, z zenfom ali gorčico?

  • 10:52 2. Avgust 2020.

    Koga ti idiotski članki o kvazi "vročih zvezdnikih in zvezdnicah" sploh zanimajo? Naj se dokažejo s kakšnim pametnim delom, če …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.