Magazin > VIP
9829 ogledov

Foto: Jan Klobasa v jacuzziju z vročima zvezdnicama

Jan Klobasa Instagram
Rad se stisne k starejšim …

Jan Klobasa je na Instagramu podražil s fotografijo privlačnih resničnostnih prijateljic, s katerima so skupaj tekmovali v šovu Kmetija. K Sari Rutar in Tanji Balabanič se je stisnil v jacuzziju in pripisal: "Blažen med ženami."

"Skupaj smo preživeli vikend, poleg nas treh, sta bila zraven še Tilen in Rene. Sploh s Tanjo sva dobra prijatelja in vsak vikend preživiva skupaj," je razkril Jan, na vprašanje, ali je med njima s Tanjo kaj več kot le prijateljstvo, pa odgovarja: "Samo prijateljujeva. Jaz sem samski, čakam na pravo. Ponudb je veliko, a želim si tako, ki jo bom izbral jaz in ne ona mene."

Sicer pa dobra prijatelja v jeseni načrtujeta tudi skupni dopust na morju, trenutno pa Jan še pridno dela, in sicer kot trgovec v Kmetijski zadrugi Gornja Radgona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blažen med ženami🤩❤️

A post shared by Jan (@janklobasa) on

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

 

 
Komentarjev 8
 • 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 06:22 04.avgust 2020.

  Safaldić in 2 žemlce,ki sta podobni mami Elke iz Ambrusa??

 • Avatar right
  right 11:02 02.avgust 2020.

  a klobaso bio. s čim, z zenfom ali gorčico?

 • munja 10:52 02.avgust 2020.

  Koga ti idiotski članki o kvazi "vročih zvezdnikih in zvezdnicah" sploh zanimajo? Naj se dokažejo s kakšnim pametnim delom, če sploh vedo, kaj je to. Pišite raje o tistih, ki so nekaj v življenju dosegli in so ponosni na svoje dosežke.

Sorodne novice