Magazin > VIP
3638 ogledov

Sara Rutar, kot je še niste videli

sara rutar Instagram
Privoščila si je dopust.

Zmagovalko MasterChefa in nekdanjo tekmovalko Kmetije, kuharico Saro Rutar, smo spoznali kot pridno mravljico, ki s svojimi sledilci na družbenih omrežjih zelo rada deli svoje recepte, namige in skrivnosti kuharskih mojstrov. Tokrat pa jih je pocrkljala s prav posebnimi fotografijami z zimskega oddiha, ki ga preživlja na Tajskem, kjer ji družbo dela tudi njen oče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vsak dan je dan za nov začetek... Vsak dan je dan za novo dogodivščino....❤️

A post shared by Sara Rutar (Official) (@sara_rutar) on

Seveda pa Sara tudi tam ne more brez kuhalnice … "Kamorkoli grem, se seveda vse vrti okoli hrane... Šok, a ne! Odkrivanje novih okusov in kombinacij je zame nekaj najlepšega, ker to, kar se potem dogaja v moji glavi, moji duši, vam ne znam opisati! Tisti, ki me poznate, že veste, o čem govorim! Hvaležna, da sem lahko te dni del tradicionalnih tajskih specialitet, ljudi, domačinov, njihove kulture, navad in da so me sprejeli v svoj dom s široko odprtimi rokami, kot da sem njihova! Ne moreš verjeti, da so dejansko bili zelo veseli in navdušeni, ko sem jim nekaj tudi jaz skuhala!“ je zapisala na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Freedom ....🧚

A post shared by Sara Rutar (Official) (@sara_rutar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Več al manj se držim v senčki ker je tukaj peklensko vroče sploh na soncu 😰🤒... hvala bogu za mojo barvo na dopustu skrbi FakeBake kar se očitno vidi na sliki ker sm z nanašanjem začela prvo na zgornjem delu telesa 😂🙈, kjer je barva že veliko bolj intenzivna ! Zgornji del mažem že skoraj 3 tedne spodnji tel pa sem začela en dan preden sem šla na dopust ! Skratka bejbe lepo barvo imamo lahko zdaj čez celo leto brez opeklin in pajsanja na soncu ali obiskovanje solarija ...jaz sem do sedaj ful zadovoljna in ko pridem nazaj si naročim novo zalogo ... zakaj bi bla bela ko mozarela 🥵🥶😂 Če pride komu prav 🤗🤗🤗pri @fakebakeslovenija lahko koristiš tudi kodo za 10% popusta : SARA10 ! 🔥

A post shared by Sara Rutar (Official) (@sara_rutar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One coconut per day, keep stress away 🙏❤️😍 #thiland#coconut#nostress#

A post shared by Sara Rutar (Official) (@sara_rutar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kamorkoli grem se valda vse vrti okoli hrane... šok ane! Odkrivanje novih okusov in kombinacij jee zame nekaj najlepsega ker to kar se pol dogaja v moji glavi ... moji duši vam ne znam opisati 😂🙏 ! Tisti ki me poznate že veste o čem govorim! Hvaležna da sem lahko te dni del tradicionalnih Tajskih specialitet , ljudi- domačinov , njihove kulture, navad in da so me sprejeli v svoj dom z nastežaj odprtimi rokami...kot da sem njihova 😍🙏 ! Nemoreš verjet ma dejansko so bili ful veseli in navdušeni ko sem jim nekaj tudi jaz skuhala ! 🙏🙏 Sej ni bilo nič kompliciranega ... ampak zame je bila to prav posebna dogodivščina... Z očetom sva na ognju - zunaj pripravljala špagete boglonese in z veseljem bom z vami delila ta kulinarični podvig ... kmalu na IGTV🙏❤️

A post shared by Sara Rutar (Official) (@sara_rutar) on

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.