Foto: Kate se je oglasila prvič po operaciji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kensingtonska palača je danes objavila prvo uradno fotografijo britanske princese Kate po njeni operaciji sredi januarja.
Oglej si celoten članek

V začetku tega tedna jo je posnel njen soporog, princ William, na njej pa je skupaj s svojimi tremi otroki. Princesa Kate se je ob tem tudi zahvalila javnosti za vse izraze podpore v zadnjem času.

Palača je fotografijo, na kateri so še princesa Charlotte in princa George ter Louis, objavila ob materinskem dnevu, ki ga v Združenem kraljestvu obeležujejo danes. Kasneje se je Kate v sporočilu na družbenih omrežjih tudi zahvalila za prijazne želje in podporo v zadnjih dveh mesecih ter vsem zaželela vesel materinski dan.

Princesa je po januarski abdominalni operaciji preživela 14 dni v bolnišnici, odtlej pa okreva doma. K opravljanju javnih dolžnosti naj bi se vrnila po veliki noči. Z informacijami o njenem stanju je bila palača skopa, javili so le, da ne gre za rakavo obolenje.

Pred dnevi je na spletu zaokrožila prva fotografija princese v javnosti po januarski operaciji. Paparaci so jo ujeli, v avtomobilu, ki ga je vozila njena mama Carole Middleton

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:18 10. Marec 2024.

    Oglasila Se je tudi STA. Kaj ni drugega za poročat? Bedno pisanje in poročanje..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.