Magazin
51124 ogledov

Končno so se odzvali: To se dogaja s Kate Middleton

kate middleton Profimedia
Valižanska princesa se je vrnila domov v Windsor, kjer nadaljuje z okrevanjem po operaciji.

Kate Middleton je po operaciji trebušne votline 16. januarja ostala v bolnišnici skoraj dva tedna, preden je prešla na okrevanje doma, njena vrnitev k javnim udejstvovanjem pa je predvidena po veliki noči. Potem ko se je princ William v torek nepričakovano umaknil s spominske slovesnosti v čast njegovemu pokojnemu botru, so se po internetu razširile skrbi glede stanja princese Kate, kar je spodbudilo val teorij zarote.

Čeprav je vir iz palače za revijo People povedal, da Kate "še naprej dobro okreva", je pomanjkanje novic o valižanski princesi povzročilo zaskrbljenost. Vse, kar je znano, je, da ni šlo za raka.

Princesa Kate je jasno povedala, da želi, da življenja princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa med njeno operacijo in okrevanjem ostanejo čim bolj normalna. V prvi izjavi, ki jo je objavila Kensingtonska palača, so dejali: "Valižanska princesa upa, da bo javnost razumela njeno željo, da ohrani čim več normalnosti za svoje otroke."

Princ William je odpovedal svoje dolžnosti, da bi pomagal svoji ženi in otrokom. Waleški princ naj bi skrbel za otroke skupaj z dolgoletno varuško Mario Tereso Turrion Borrallo in pomagal pri prevozih v šolo.

Že od začetka smo bili zelo jasni, da bo valižanska princesa odsotna do velike noči in da bo Kensingtonska palača posredovala najnovejše informacije le, če bo šlo za kaj pomembnega, so zdaj sporočili njeni tiskovni predstavniki.

Želi, da njeni zdravstveni podatki ostanejo zasebni

Medtem ko je kralj Karl III. razkril svoj poseg zaradi povečane prostate in diagnozo, se je princesa Kate odločila za diskretnost. V prvi izjavi o njeni operaciji je palača dejala, da je Kateina "želja, da njeni osebni zdravstveni podatki ostanejo zasebni."

"Valižanska princesa se je vrnila domov v Windsor, kjer nadaljuje z okrevanjem po operaciji. Dobro napreduje," je v izjavi za javnost zapisala Kensingtonska palača. "Princ in princesa se želita iskreno zahvaliti celotni ekipi londonske klinike, še posebej predanemu medicinskemu osebju, za skrb, ki so jo zagotovili."

Potem ko je med hospitalizacijo in okrevanjem na domu princese Kate več tednov ostal stran od oči javnosti, se je valižanski princ že vrnil k kraljevemu delu. 7. februarja je gostil slovesnost na gradu Windsor, ki ji je sledila udeležba na londonski dobrodelni večerji, nato pa obiskal sedež britanskega Rdečega križa, opravil še eno slovesnost ob prevzemu in se udeležil podelitve BAFTA. Princ William se je tam opravičil za odsotnost svoje žene: "Žal mi je, da Catherine ni tukaj. Res obožuje nagrade BAFTA," je dejal in dodal, da ni videl vseh letošnjih nominirancev, saj ima "druge stvari v mislih."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • linlina 21:44 06.marec 2024.

    Ja enderček, a ti mama ni povedala, da ti ne treba vsega prebrati, saj te bo enkrat še kap zaradi nepomembnih stvari. Umiri se.

  • sam1 08:26 01.marec 2024.

    Jebentiš ja,mama,ki je za svoje otroke imela na voljo neomejeno število varušk in pestunj,gre za kakšen teden v bolnišnico,pa je na dvoru pravi kraval in zmešnjava. A res ne morete v časopisih najti kakšne boljše teme,saj že drugi mesec dnevno ...prikaži več spremljamo stanje teh bogatunčkov,ki jim tudi hrano v usta podajajo "služabniki" in niso sposobni sami skrbeti zase.......

  • munja 23:02 29.februar 2024.

    Endrek pejt spat, da bo nekaj časa mir pred tabo in tvojimi maloumnimi in butastimi komentarji!!