Kljub potresnim sunkom pianist v TV studiu igral v živo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ni se pustil motiti …
Oglej si celoten članek

Kot je znano, je danes zjutraj, ob 6.28, močan potres stresel Zagreb in okolico, dobro smo ga čutili tudi v nekaterih slovenskih krajih. Po prvem sunku je sledilo še nekaj šibkejših, okoli 7. 50 pa je Zagreb z okolico spet močno streslo. Ob tej uri na HRT v živo predvajajo oddajo Dobro jutro, Hrvaška in ravno v tistem trenutku je v oddaji na klavir v živo igral pianist Vitomir Ivanjek, ki je kljub potresu do konca zaigral božični valček. 

Voditelja Zlata Muck Sušec in Davor Meštrović sta se mu zahvalila, da je ostal miren in njegov odziv primerjala s prizorom iz filma Titanik. "To je bilo kot na Titaniku, ko ladja tone, glasbeniki pa še naprej igrajo. Najlepša hvala, ker ste ostali mirni, zelo se je streslo," se mu je zahvalila voditeljica, pianist pa se je pošalil: "Slišal sem, da se nekaj dogaja, vendar sem mislil, da gre za zvonove."

Foto: HRT HRT

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.