Magazin > Film & Glasba & TV
601 ogledov

Kljub potresnim sunkom pianist v TV studiu igral v živo

HRT Facebook
Ni se pustil motiti …

Kot je znano, je danes zjutraj, ob 6.28, močan potres stresel Zagreb in okolico, dobro smo ga čutili tudi v nekaterih slovenskih krajih. Po prvem sunku je sledilo še nekaj šibkejših, okoli 7. 50 pa je Zagreb z okolico spet močno streslo. Ob tej uri na HRT v živo predvajajo oddajo Dobro jutro, Hrvaška in ravno v tistem trenutku je v oddaji na klavir v živo igral pianist Vitomir Ivanjek, ki je kljub potresu do konca zaigral božični valček. 

Voditelja Zlata Muck Sušec in Davor Meštrović sta se mu zahvalila, da je ostal miren in njegov odziv primerjala s prizorom iz filma Titanik. "To je bilo kot na Titaniku, ko ladja tone, glasbeniki pa še naprej igrajo. Najlepša hvala, ker ste ostali mirni, zelo se je streslo," se mu je zahvalila voditeljica, pianist pa se je pošalil: "Slišal sem, da se nekaj dogaja, vendar sem mislil, da gre za zvonove."

HRT | Avtor: HRT HRT

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.