Foto: Meghan in Harry sta se v Evropo vrnila še bolj zaljubljena

Foto: Profimedia Meghan in Harry Foto: Profimedia Meghan in Harry Foto: Profimedia Meghan in Harry Foto: Profimedia Meghan in Harry Foto: Profimedia Meghan in Harry Foto: Profimedia Meghan in Harry Foto: Profimedia Meghan in Harry Foto: Profimedia Meghan in Harry Foto: Profimedia Meghan in Harry Foto: Profimedia Meghan in Harry Foto: Profimedia Meghan in Harry Foto: Profimedia Meghan in Harry Foto: Profimedia Meghan in Harry
Meghan in Harry prvič po izstopu skupaj v Evropi.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Meghan in prince Harry sta se prvič, odkar sta uradno prenehala s kraljevimi dolžnostmi, ki sta jih upravljala kot vidna člana britanske kraljeve družine, skupaj pojavila v Evropi. Vojvodinja Meghan je svojega moža pospremila na Nizozemsko, kjer potekajo igre vojnih veteranov Invictus games, ki jim je Harry predan z dušo in telesom. 

Britanci ob tem zmajujejo z glavo. Harry jih je namreč močno razočaral, saj se konec marca ni udeležil spominske slovesnosti za svojega dedka, princa Philipa, ki je umrla 9. aprila lani. Princ v svojo domovino ni pripotoval, ker mu, odkar je odstopil kot vidni član kraljeve družine, ne pripada več varovanje. Zakonca Sussex so v Evropo pospremile kamere televizijskega kanala Netflix, s katerim poslovno sodelujeta. Več o tem TUKAJ.

A ne glede na to, kako burno je dogajanje okoli Meghan in Harryja, sta videti v svojem srečnem mehurčku, kjer ne zamudita priložnosti za nežne dotike, po nasmeških sodeč, pa še vedno močno uživata v družbi drug drugega. Pokukajte v galerijo ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.