Magazin > VIP
3123 ogledov

Foto: Meghan in Harry sta se v Evropo vrnila še bolj zaljubljena

Meghan in Harry
1/13
Profimedia
Meghan in Harry prvič po izstopu skupaj v Evropi.

Vojvodinja Meghan in prince Harry sta se prvič, odkar sta uradno prenehala s kraljevimi dolžnostmi, ki sta jih upravljala kot vidna člana britanske kraljeve družine, skupaj pojavila v Evropi. Vojvodinja Meghan je svojega moža pospremila na Nizozemsko, kjer potekajo igre vojnih veteranov Invictus games, ki jim je Harry predan z dušo in telesom. 

Britanci ob tem zmajujejo z glavo. Harry jih je namreč močno razočaral, saj se konec marca ni udeležil spominske slovesnosti za svojega dedka, princa Philipa, ki je umrla 9. aprila lani. Princ v svojo domovino ni pripotoval, ker mu, odkar je odstopil kot vidni član kraljeve družine, ne pripada več varovanje. Zakonca Sussex so v Evropo pospremile kamere televizijskega kanala Netflix, s katerim poslovno sodelujeta. Več o tem TUKAJ.

A ne glede na to, kako burno je dogajanje okoli Meghan in Harryja, sta videti v svojem srečnem mehurčku, kjer ne zamudita priložnosti za nežne dotike, po nasmeških sodeč, pa še vedno močno uživata v družbi drug drugega. Pokukajte v galerijo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice