Magazin > VIP
13996 ogledov

Izolacija: Meghan Markel postavila jasna pravila

meghan markle, princ harry, Profimedia
Tudi Harry in Meghan se bojita koronavirusa, vojvoda je v skrbeh predvsem za svojo babico.

Harry in Meghan sta se v Kanadi zaprla v svojo vilo. Harryja naj bi zaradi koronavirusa močno skrbelo za kraljico in dedka ter seveda tudi očeta Charlesa, ki spadajo v skupino ljudi, za katere je virus najbolj nevaren. Sussexa naj bi bila zelo hvaležna za čas, ki sta ga lahko v začetku meseca preživela v Londonu, saj je bilo takrat še vse mirno.

Harry je svojim družinskim članom čez lužo svetoval, naj bodo previdni in sprejmejo dodatne ukrepe. Te je sprejela tudi Meghan, ki je omejila število ljudi, ki imajo v tem času lahko z njo, Harryjem in njenim sinom neposreden stik. Tisti, ki za družine hodijo po nakupih, morajo nujno nositi rokavice in upoštevati strog higienski protokol.

Par pa naj bi stike navezal s strokovnjaki in ponudil svojo pomoč. Meghan naj bi v pogovoru s prijatelji izjavila, da gre pri pandemiji tudi za „duševno krizo“. Tudi zato sodelujeta pri spletnem projektu, s katerim želijo pomagati najbolj ranljivi populaciji in tudi mamicam, ki trpijo za poporodno depresijo. "Tisti, ki nimajo podpore, morajo vedeti, da niso sami,“ naj bi prijateljem povedala Meghan. Vojvodinja tudi pravi, da poskuša ohraniti mirno kri, saj "panika nikomur ne pomaga“. Poleg tega ne želi, da bi njen sin občutil, da sta starša v stresu. 
 

Komentarjev 3
  • marko50 20:04 19.marec 2020.

    Pišite rajši kaj je treba zaj sejat na vrtu. Bo bolj zanimivo za brat.

  • Ender3 12:02 19.marec 2020.

    Ali ni kaj drugega pisati, kot o teh dveh osebkih,le koga to zanima.

  • erikkk 09:29 19.marec 2020.

    Če nista onadva v Kanado odšla ravno zaradi virsa, za katerega sta mogoče vedela že veliko prej.

Sorodne novice