Magazin > VIP
3822 ogledov

Drama v zakulisju: Na to odločitev sta se Harry in Meghan odzvala zelo čustveno

meghan markle, princ harry, Profimedia
Situacijo sta menda pomirila Kate in William.

Harry in Meghan je v ponedeljek čakala zadnja odgovornost, ki sta jo morala opraviti kot člana kraljeve družine. Četudi je bil par ob prihodu v cerkev nasmejan do ušes, pa naj bi se po poročanju Daily Maila v zakulisju odvijala prava drama. 

Harry, Meghan, William in Kate letos za razliko od lani niso bili del kraljeve procesije, kar pomeni, da v cerkev niso vstopili skupaj s kraljico. Ta je prišla tik pred začetkom, in sicer v družbi Charlesa in Camille. Harry in Meghan naj bi se na to določitev odzvala precej čustveno, še zlasti zato, ker je bilo najprej rečeno, da bosta Kate in Will del kraljičine povorke. 

Situacijo naj bi nato pomirila prav zakonca Cambridge, ki sta sklenila, da bosta tako kot Harry in Meghan v cerkev prišla prej. Zakaj je Kate javnost razočarala in kaj je Harry po pozdravu z bratom rekel ženi, lahko preberete TUKAJ.

Ste že del Joongle?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.