Magazin > VIP
6661 ogledov

Tako čustveno sta Harry in Meg počastila svoje zaposlene

meghan markle, princ harry, Profimedia
Tekle so solze ...

Meghan Markle in princ Harry sta za svoje nekdanje zaposlene na njunem posestvu Frogmore Cottage priredila poslovilno kosilo, ki se je končalo s solzami. Ta teden je par opravil tudi še zadnjo kraljevo dolžnost, preden dodončno postaneta finančno neodvisna.

Par je presenetil svojih 15 nekdanjih uslužbencev in jim v londonskem hotelu The Goring Hotel priredil slavnostno kosilo. Kraljevi viri pravijo, da to ni prvič, da sta jih presenetila, že v preteklosti sta jim namreč prirejala majhne zabave s pico ali najela tovornjak s sladoledom. Za zadnji skupni teden pa sta jim želela organizirati nekaj zares posebnega. Na slavnostnem kosilu sta se jim zahvalila in jima nazdravila, nekateri zaposleni pa so od ganjenosti celo jokali. 

"Tako veliko so skupaj prestali in njuni uslužbenci so dali vse od sebe, da je bila njuna zadnja uradna dolžnost izpeljana brezhibno. Meghan in Harry sta jima resnično želela izkazati hvaležnost, saj vesta, kako trdo so vsi delali za njiju," je povedal vir. The Goring Hotel je med kraljevimi člani priljubljen kraj za posebne dogodke, tam jih pogosto organizira tudi kraljica, Kate pa je pri njih preživela svojo predporočno noč. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice