Magazin > VIP
14933 ogledov

Meghan pojamrala prijateljem, to očita kraljici

meghan markle Profimedia
Izpovedala se je svojim bližnjim prijateljem …

Daily Mail razkriva, da je Meghan Markel svojim bližnjim prijateljem razkrila, da ju dvor ne obravnava pravično. Meni, da jima omejitve postavljajo kot povračilo, ker sta si s Harryjem izborila neodvisnost. Ena od izmed teh omejitev je bila kraljičina odločitev, da par ne smeta več uporabljati besede "royal" oziroma kraljevsko. Ta prepoved ju je močno prizadela, tudi zato, ker sta za svojo novo stran in profil na Instagramu Sussex Royal zapravila več tisoč funtov. Poleg tega sta to ime želela registrirati kot blagovno znamko, pod katero bi prodajala oblačila, knjige ... Pod tem imenom pa sta namerava ustanoviti dobrodelno organizacijo, Sussex Royal, The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex. Par je tudi objavil uradni odziv na to "kazen": "Čeprav monarhija ali kabinet nista pristojna za uporabo besede "kraljevski" v tujini, vojvoda in vojvodinja Susseška ne nameravata na nobenem ozemlju uporabljati besedne zveze 'Sussex Royal' ali kakršno koli obliko besede "kraljevsko" (bodisi znotraj Združenega kraljestva ali drugje), ko se  spomladi 2020 zgodi tranzicija.“

Meghan je prijateljem še zaupala, da če je kdo lahko užaljen, sta to onadva, verjame pa tudi, da je kraljica omenjen ukrep sprejela pod pritiskom, saj drugi menda ne prenašajo, da ji je Harry najljubši. Je z "drugimi" mislila na princa Williama in vojvodinjo Kate? Meghan po poročanju omenjenega časnika namreč meni, da ju s Harryjem palača ne obravnava enako kot ostale kraljeve člane. Ima prav? Konec koncev se je par sam odločil za ta velik korak, čeprav pravita, da jima kraljeva družina ni dala druge izbire. Harry je kljub neodvisnosti namreč še naprej želel služiti ljudstvu. 

Komentarjev 4
  • mirror 19:16 28.februar 2020.

    Skregala se je z belih kruhom, sedaj pa jamra. Uničila bo tudi Harija. Kaj pa je sploh tega treba bilo? V agleški kraljevini je najpomembnejša tradicija, ki se je Meghan ni hotela držati.

  • kapibara1 19:11 28.februar 2020.

    Pupa dela se prim, na pa medijskega preseravanja.. - pa magari koze past..

  • leonardo 12:25 28.februar 2020.

    Hja punca, stari ljudje so rekli " Prdnit in stisnit ni mogoče."

Sorodne novice