Magazin > VIP
9744 ogledov

Sporen posel: Harry in Meghan bi s tem sodelovanjem lahko zaslužila milijardo

harry, meghan Profimedia
Harry se je že pred meseci začel dogovarjati za zelo dobičkonosen posel.

Mirror piše, da je vojvoda Harry že od novembra v pogovorih z ameriško banko Goldman Sachs. Kot je mediju povedal poznavalec finančnega sveta, bi Sussexa s sodelovanjem kot ambasadorja banke lahko zaslužila več kot milijardo evrov. Tako kot Davida Beckhama in Gwyneth Paltrow bi lahko tudi Harryja kot govornika kmalu videli na dogodkih, ki jih organizira banka, ki govornikov sicer za nastope ne plačuje, a viri pravijo, da se na takšen način "tlakuje pot k bodočim dobičkonosnim dogovorom“.

Harry je pred nekaj dnevi obiskal dogodek, ki ga je sponzorirala banka JP Morgan. Tam je med drugim povedal, da hodi na terapije in da materine smrti še vedno ni predelal. Harryjeve povezave s temi bankami pa naj bi mnoge na britanskem dvoru zmotile, saj se bojijo, da na kraljevo družino mečejo slabo luč. Obe prej omenjeni banki sta namreč z nemogočimi krediti znatno prispeli k finančni krizi leta 2008.

Za nastop naj bi Harry ob JP Morgan dobil 750 tisoč funtov. Te govorice so viri z dvora zavrnili. Pravijo, da ni prejel nobenega plačila. "Zaslužila bosta pravo bogastvo – z govori ali kot ambasadorja. Takšni dogovori so vredni milijardo funtov,“ je povedal strokovnjak Mark  Borkowski, dvor pa pravi, da zasebnih urnikov para ne komentira.

Ste že del Joongle?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.