Magazin > VIP
7698 ogledov

Harry in Meghan: Kraljica jima je spet prekrižala načrte

meghan markle Profimedia
Kraljica je spet udarila po mizi.

Ko sta Harry in Meghan sporočila, da se umikata od kraljeve družine in da bi rada postala finančno neodvisna, ju je kraljica pri njuni nameri podprla. In četudi se je zdelo, da je več kot razumevajoča, je Elizabeta II. med njiju in kraljevo družino potegnila jasno črto.

Harryju je najprej prepovedala nošenje vojaških uniform, prav tako pa se je moral odpovedati tudi vsem imenovanjem. Nato pa jima je odvzela še naziv, ki jima je bil zelo pri srcu – ambasadorja držav Commonwealtha.

A kraljica s "kaznovanjem“ še ni končala. Paru je sedaj prepovedala uporabo besede „royal“, kar bo Meghan in Harryja zelo zabolelo. Kot piše Mailonline, je par za svojo novo stran in profil na Instagramu Sussex Royal zapravil več tisoč funtov. Poleg tega naj bi to ime želela registrirati kot blagovno znamko, pod katero bi prodajala oblačila, knjige ... Pod tem imenom pa sta namerava ustanoviti tudi dobrodelno organizacijo, Sussex Royal, The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex.

Kot še piše medij, sta se Sussexa s kraljičino odločitvijo strinjala, čeprav to pomeni, da bosta morala na novo zgraditi blagovno znamko.

Harry in Meghan sta ime Sussex Royal začela uporabljati lani, ko sta svoje delo ločila od skupnega dela z Williamom in Kate. Pred tem so vsi delovali pod imenom Kensington Royal.

To so norčije na kanalu Joonglaa!


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.