Magazin > VIP
6563 ogledov

Princ Harry obiskal posebno kliniko

princ harry Profimedia
Kdo bi si mislil …

Vojvoda Harry naj bi si v Londonu po poročanju The Sun privoščil terapijo za zgostitev las, in sicer na prestižni kliniki Philip Kingsley Trichological Clinic, ki ji zaupajo številni znani obrazi. 

Kot naj bi mediju zaupal strokovnjak, je Harry od poroke leta 2018 izgubil ogromno las. Njegova pleša naj bi bila po ocenah vira vsaj enkrat večja kot takrat.

In res se zdi, da so Harryjevi lasje (zgornja fotografija) sedaj gostejši kot so bili septembra lani (spodnja fotografija). Ali je tako le videti, ker so daljši …

princ harry | Avtor: Profimedia Profimedia


Kakor koli že, isto kliniko je tik pred poroko obiskala tudi Meghan. Poskrbeli so, da so bili njeni lasje še lepši kot sicer. "To podjetje je zelo prestižno. Je eno najboljših na svetu, saj imajo celo vrsto različnih terapij,“ je povedal vir in dodal, da so njihovi posegi zelo dragi.

Z isto težavo kot Harry se sicer spopadata tudi Harryjev brat William in oče Charles, ki pa se s tem očitno ne obremenjujeta. 

Komentarjev 2
  • Avatar Vallilenka
    Vallilenka 23:56 11.februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • tomaz17 19:17 11.februar 2020.

    v svobodnem EU gospodarstvu , mu lahko tudi bolnice v Idriji , Begunjah in Ljublajni Polje - Studenec , ponudijo svoje usluge !