Magazin > VIP
81816 ogledov

Nova kazen: Meghan in Harry šokirana nad kraljičino odločitvijo

Meghan Markle Profimedia
Megxit bo zanju bolj boleč, kot sta mislila.

Po tem, ko sta Harry in Meghan sklenila, da ne želita več biti aktivna člana kraljeve družine, je moral vojvoda s kraljico skleniti dogovor.

Kraljica jima je dovolila oditi, a to je s sabo prineslo tudi sankcije. Vrniti bosta morala davkoplačevalski denar, ki je bil porabljen za obnovo njune hiše v Londonu, Harry ne bo smel več nositi vojaških uniform, prav tako pa se je moral odpovedati tudi vsem imenovanjem.  Princ je bil v vojski od leta 2006 do leta 2015, v tem obdobju je tudi dvakrat služboval na fronti v Afganistanu, kjer je bil znan kot "stotnik Wales".

To pa še ni vse. Kraljica je par, ki bi se sedaj rad ukvarjal le z dobrodelnimi projekti po lastni izbiri, udarila še z eno kaznijo – odvzela jima je naziv, ki jima je bil zelo pri srcu. Odslej nista več mladinska ambasadorja držav Commonwealtha. To ju je po pisanju TMZ šokiralo, saj tega nikakor nista pričakovala. Na naziv sta bila ponosna, saj zelo rada spodbujata in pomagata mladim ljudem, ki se soočajo z izzivi. Naziv jima je bil dodeljen še pred majsko poroko leta 2018. Meghan si je rože vseh 53 držav Commonwealtha dala celo všiti na poročno obleko, tako ga je bila vesela.
 

Ste že slišali za norčije na kanalu Joonglaa?

Komentarjev 8
  • rocono 08:22 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • brekimil 04:52 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • nimbcirria 02:06 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice