Magazin > VIP
68266 ogledov

Meghan ujeli v Kanadi: "Opozorite jo, preden se zgodi nesreča“

meghan markle Profimedia
Meghan Markle nasmejana do ušes na sprehodu z Archiejem in hišnima ljubljenčkoma.

Meghan Markle se že dva tedna nahaja v Kanadi, kamor je včeraj pripotoval tudi Harry. Par za zdaj živi v Vancouvru, v vili, ki je blizu vodi in obdana z gozdovi, ki jih Meghan že odkriva. 

Kanadski paparaci je za razliko od britanskih očitno ne motijo, saj se jim je vojvodinja veselo nasmihala. Vsaj tistega dne ... Le en dan po objavi posnetkov po celem svetu, sta Sussexa britanskim medijem zagrozila, da jih bosta tožila, če objavijo Meghanine posnetke s sprehoda. Njuna grožnja s tožbo je sicer prišla po tem, ko so mediji fotografije objavili, kar pomeni, da si Harryjevi odvetniki že manejo roke.


Posnetki so takoj zaokrožili po spletu. Nekateri komentatorji pa so se zaradi načina, na katerega Meghan nosi sina, prijeli za glavo. "Desni pas ji bo zdrsnil z rame. Archie NI varno pripet. Nevarno. Naj jo nekdo opozori, preden se zgodi nesreča,“ je bila ogorčena uporabnica Twitterja, s katero se mnogi strinjajo: "Ubogi Archie, videti je, kot bi se boril za življenje. Vem, da je pripet, a še nikoli nisem videla, da bi otrok takole visel.“ Nekdo drug pa je pripomnil, da bi Meghan potrebovala lekcije o pravilnem držanju otroka. 

Kar koli že, večina se jih strinja, da je Meghan sedaj videti veliko bolj srečna kot v Londonu.

Komentarjev 5
  • anica00 16:51 23.januar 2020.

    Ta situacija je začasna. Sa.o toliko časa ,da se slikajo.

  • izficard 14:02 22.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • iztok47 13:52 22.januar 2020.

    Kramp in lopato naj jima dajo,pa 5 eur na uro.