Magazin > VIP
20701 ogledov

V to vilo naj bi se zaljubila vojvodinja Meghan

meghan markle, princ harry
1/14
Profimedia
Meghan Markle je menda oko vrgla na to 27,5 milijona dolarjev vredno vilo v Vancouvru.

Vojvodinja Sussexa si v Kanadi že ogleduje nepremičnine. Kot poročajo britanski mediji, je lepotica oko vrgla na to, slabih 25 milijonov evrov drago vilo ob vodi, ki se nahaja na zahodu Vancouvra.

Razkošna hiša ima šest spalnic in pet kopalnic, velika pa je 640 kvadratnih metrov. Tudi za njuno zasebnost bi bilo dobro poskrbljeno, saj je vila obdana z ograjo in visoko živo mejo.

Posestvo naj bi bilo idealno za bogate ljudi, ki si želijo bolj mirnega življenja. Ta del mesta je zelo popularen pri zelo bogatih mladih povzpetnikih, ki pazijo na svoj sloves, je še povedal vir. "Tukaj je mirno, stanovalci se spoštujejo in cenijo svojo zasebnost.“
Hiša ima štiri nadstropja. Na vrhu so prostori za goste. V tem delu hiše bi lahko živeli varnostniki, ki bodo pazili na mlado družinico.

Kdo bo kril stroške varovanja, je sicer v Kanadi trenutno vroča debata, saj je kanadski premier povedal, da vlada razmišlja o tem, da bi to krila država. To je nekatere davkoplačevalce ujezilo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.