Magazin > VIP
3931 ogledov

"Pokol": Po Megxitu se je na dvoru začela čistka

princ harry, meghan markle Profimedia
Petnajst ljudi je njuna odločitev, da se umikati od dvora, še posebej močno prizadela.

Harry in Meghan sta svojemu osebju v Buckinghamski palači januarja sama povedala, da bodo ostali brez službe, saj londonske pisarne po selitvi v Kanado in odstopu od kraljevih dolžnosti ne potrebujeta več. Kot je vir povedal Mailonline, ki govori o "pokolu" na dvoru, se podrobnosti še urejajo, trudijo pa se tudi, da bi čim več osebam službo poiskali znotraj dvora, a na žalost za vse ne bo prostora.

Vir je še dodal, da so bili zaposleni nad novico izjemno šokirani, saj so kraljevi družini zvesti že veliko let, poleg tega pa gre mnogim od njih zasluga za odlično izpeljano turnejo po Afriki, na kateri sta Harry in Meghan blestela in si spet pridobila naklonjenost medijev. Vsaj za kratek čas, kajti na tej turneji sta sporočila tudi, da bosta tabloide tožila in dala intervju, v katerem sta namignila, da je težko biti član palače. "Njuna ekipa razume in spoštuje njuno odločitev. Zelo so si blizu in se podpirajo. Še vedno jima pomagajo pri pripravah na prihodnost in dokončujejo še zadnje naloge,“ je še dejal vir, ki Harryjevih zaposlenih ne more prehvaliti. "To so dobri ljudje, zelo zvesti in fantastični pri svojem delu. Vsem se smilijo.“

Že poznate norčije na kanalu Joonglaa?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.