Magazin > VIP
29167 ogledov

Harry in Meghan: Situacija v Kanadi "strašljiva“

princ harry, meghan markle Profimedia
Vključili so se sosedi.

Če sta Harry in Meghan mislila, da bosta imela v Kanadi pred paparaci mir, sta se motila. Njune fotografije so sedaj, ko sta se odločila za življenje daleč stran od kraljeve družine, še bolj zaželene. Tako bo verjetno ostalo še nekaj časa …

Sta pa zakonca izbrala pravi kraj za nov začetek. Lokalni prebivalci kraja North Saanich so ju z odprtimi rokami sprejeli. Še več, da bi zaščitili njuno zasebnost, so uradnike zaprosili za dodatna drevesa in nove znake, lotili pa so se tudi fotografov, ki prežijo na slavni par.

Tako je poročal Mail on Sunday. Vir pravi, da je vsaj že dvakrat prišlo do pereče situacije, ko so Harryjevi sosedi paparacem zagrozili s fizičnim obračunom. Enkrat so začeli zibati avtomobil, v katerem je sedel fotograf, in kričali, naj se takoj odpelje. "Vse je postalo strašljivo in negativno nastrojeno,“ je še dodal vir.

Komentarjev 4
  • Avatar drecos
    drecos 15:03 03.marec 2020.

    saj so lenuhi itak nič ne dela nikoli

  • mici79 12:21 03.marec 2020.

    Je povedal vir... kdo je vir? Ve se, da sta najela najboljšo PR ameriško firmo, ki piše članke po njunem naročilu. Napišeš lahko kar hočeš. Sosedi se najbrž niso zavzeli za njiju (če je novica sploh resnična), ampak za svoj ...prikaži več mir. Zakaj bi sicer Kanadčani izglasovali na peticiji, da nočejo plačevati za njuno varovanje. Očitno ravno priljubljena tam nista, čeprav "vir" pravi, da sta.

  • anica00 08:14 03.marec 2020.

    Če je preveč pritiska medijev bežijo, če je premalo , jih kličejo. Saj to je njihovo življenje. Kaj drugega naj počno ?