Magazin > VIP
8258 ogledov

Se lahko Harry vrne na dvor? To pravi kraljica!

kraljica elizabeta ii Profimedia
Z vnukom je debatirala štiri ure.

Princ Harry se trenutno mudi na Otoku, kjer opravlja še zadnje naloge kot vidnejši član kraljeve družine. Ob tej priložnosti ga je kraljica povabila na nedeljsko kosilo, ki je trajalo kar štiri ure.

Kraljico naj bi med drugim zanimalo, kaj točno z Meghan načrtujeta. "Vzdušje je bilo sproščeno, tako da sta lahko oba odkrito spregovorila,“ je povedal vir. Kraljica naj bi vnuku še enkrat zatrdila, da je "zelo ljubljen in da se lahko kadarkoli vrne“. Če bi si z Meghan premislila, ju bo sprejela "z odprtimi rokami“.

Kraljica naj bi bila sicer razočarana, da se je par odločil za življenje v Kanadi, saj bi si želela njunega sinčka videti pogosteje. 
Dotaknila sta se tudi boleče teme – prepovedi uporabe besede „royal“. To je Harryja in Meghan močno zaskelelo. Zakaj, si lahko preberete TUKAJ. Kraljica je Harryju še enkrat razložila, da „dogovor lahko deluje le, če svojega kraljevega statusa ne bosta izkoriščala za služenje denarja“, in še enkrat poudarila, da ju čez 12 mesecev čaka revizija. 

Zadnji nastop s kraljevo družino Harryja in Meghan čaka 9. marca, ko Velika Britanija praznuje dan Commonwealtha.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.