Magazin > Lepota & telo
4819 ogledov

Ta obesek daje Meghan Markle moč

meghan markle Profimedia
Na nedavnem obisku na neki šoli je vojvodinja Meghan nosila prav poseben obesek.

Meghan in Harry se trenutno še mudita na Otoku. Nazaj v Veliko Britanijo sta pripotovala, ker sta morala kot vidnejša člana dvora opraviti še nekaj nalog, med drugim sta morala prisostvovati maši ob dnevu Commonwealtha. Tam sta se spet srečala z Williamom in Kate. Zakaj je bilo snidenje mučno gledati, si lahko preberete TUKAJ.

Še pred tem dogodkom pa je Meghan obiskala neko srednjo šolo. Spet je bila brezhibno oblečena, a bolj kot o njeni opravi, se je po nastopu govorilo o njeni ogrlici. Kot kaže, je vojvodinja malce vraževerna. 

meghan markle | Avtor:

Na njenem zlatem obesku sta bili namreč številka sedem in štiriperesna deteljica, ki naj bi ji prinesla srečo. Gre za nakit blagovne znamke Edge of Ember, obesek pa naj bi stal 93 evrov. 

Podjetje je znano po tem, da reciklira star nakit in tudi po tem, da del izkupička od prodaje nameni organizacijam, ki skrbijo za dobrobit živali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A little bit of good luck around your neck 😉🍀

A post shared by Edge of Ember (@edgeofember) on

Ste že del Joongle?

Komentarjev 2
  • kvasetotidogajamona 19:37 14.marec 2020.

    boli me kurac

  • Ender3 12:31 14.marec 2020.

    Ne razumum, da imajo naši mediji toliko za pisat o angleškem dvoru. Kaj imamo mi s tem, kaka korist ? So le hrana medijem in strošek Angleških državljanov Ne moreš živeti zgolj od tradicije.