Magazin > VIP
9514 ogledov

S to potezo sta se Harry in Meghan še bolj odmaknila od Willa in Kate!

princ harry, meghan markle
Princ Harry in Meghan Markle postajata vse bolj samostojna in neodvisna.

Očitno je, da mislita resno, kraljica pa to njuno željo podpira. Harry in Meghan sta z osamosvajanjem začela že marca, ko sta se iz Kensingtonske palače, kjer sta bila soseda Willa in Kate, preselila v Frogmore Cottage v Windsorju in dobila povsem svoje gospodinjstvo, ki je ločeno od palače.

Drugi pomemben korak k osamosvojitvi sta naredila junija, ko sta ustanovila svojo dobrodelno organizacijo Sussex Royal Foundation, preko katere se bosta zavzemala za dobrodelna področja, ki so najbolj pomembna njima. Pred tem sta delovala pod dobrodelno fundacijo, ki sta jo sprva začela Will in Harry in ki se ji je kasneje pridružila še Kate, s poroko pa tudi Meghan. 

S tretjim korakom pa sta Harry in Meghan tudi na pol poti do povsem svoje pisarne in osebja, ki odslej ne bo več v Kensingtonski palači, kjer imajo administracijo princ Charles z ženo in družina princa Williama, temveč bosta prav kmalu pisarno dobila v Buckinghamski palači, ki jo je seveda odobrila kraljica. To uradno potrjuje tudi Charlesova spletna stran, kjer sta pod njegovo administracijo in gospodinjstvo navedena le še Will in Kate. Od poroke maja lani in do nedavnega sta bila del tega gospodinjstva namreč tudi Harry in Meghan. 

Komentarjev 3
Sorodne novice