Magazin > VIP
12974 ogledov

Kraljica kot je še niste videli: V javnost pricurljal posnetek!

kraljica elizabeta
V taki vlogi je še niste videli ...

Na Twitterju so objavili 33 let star posnetek kraljice Elizabete, na katerem je v precej drugačni vlogi kot smo je vajeni. Če njeno visočanstvo vedno sledi protokoli in se drži pravil, je na tem posnetku dokazala, da je najprej babica, šele nato kraljica. Prizor je bil posnet leta 1986 na poroki kraljičinega sina, princa Andrewa in njegove neveste Fergie, s katero sta se kasneje sicer ločila, a ostala v dobrih odnosih.

Na posnetku takrat štiri letni princ William teče proti poročni kočiji, kraljica pa ga lovi, da ne bi prišlo do nesreče. Prizor je ljudem po vsem svetu stopil srce, saj je Elizabeta s tem pokazala, da je samo človek, ki je najprej mama in babica, šele nato visočanstvo. V taki vlogi je javnost namreč ni vajena. 

Komentarjev 1
  • Snežinko 13:01 01.avgust 2019.

    No, ni ravno tako. Kraljica je resda skočila za princem, ampak samo zato, ker se ni obnašal "svojemu statusu primerno", pa ga je morala umiriti. Vse za kraljevino in rodbino. Pri njej ni "visočanstvo" na prvem mestu ampak na edinem! ...prikaži več Zanjo ostalo ne obstaja, je samo protokol in tradicija - čeprav je ta tradicija nekaj sto let stara...

Sorodne novice