Magazin > VIP
13975 ogledov

Harry in William: Archiejev krst pokazal, kako globok je prepad med bratoma

archie Profimedia
William s "kislim obrazom“, Kate pripravljena "na beg“.

V soboto sta princ Harry in njegova Meghan sinčka Archieja nesla h krstu. Kdo so botri, ni znano, je pa dvor ob tej priložnosti objavil dve fotografiji.

Na skupinski sta tudi Harryjev brat William in njegova svakinja Kate. Mnogi menijo, da je ta fotografija dokaz, da govorice, da se brata ne razumeta najbolje, držijo. "Williamom izraz na obrazu me je razočaral. Nesramno in nespoštljivo. Ne moreš bratu izkazati enakega spoštovanja, kot ti ga je on izkazal? Zdi se, da se ne veseli z njim,“ je zapisal uporabnik Intagrama, na Twitterju pa se je pojavil komentar, da William ni videti srečen in da je kislega obraza. "Želel bi si, da Williama in Kate ne bi bilo na dogodku. Kakšen nesrečen par. Se nista mogla vsaj pretvarjati, da sta srečna,“ pa se je glasil še eden od mnogih kritičnih komentarjev.

S temi opombami se strinja tudi strokovnjakinja za telesno govorico Judy James. Po njenem mnenju nasmeška na Williamovem in Katinem obrazu nista pristna. Katina drža pravi, da je pripravljena skočiti na noge in zbežati. Strokovnjakinja pa ob tem priznava, da bi ta napeta drža in polovični nasmešek lahko bila znak tudi za to, da Kate Harryju in Meghan ni želela ukrasti pozornosti.

Tudi William je za fotografiranje izbral zanimivo držo …“Vsi modrokrvneži so na posnetku videti sproščeni in srečni, razen „preveč uradni“ William, ki se je postavil v samozaščitniško držo,“ je povedala James in Williama primerjala z varnostnikom pred nočnim klubom. "Položaj rok, nagib glave, ocenjevalni izraz na obrazu in vsevedni nasmešek kažejo na moškega, ki te ne bo spustil na dogodek, če mu ne boš pokazal osebne izkaznice.“

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 1
  • Avatar Gerzitarra
    Gerzitarra 01:37 09.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com