Magazin > VIP
2459 ogledov

Harry in Meghan: Vojvoda za ženo izbral ganljivo darilo

meghan markle Profimedia
Res je pravi princ!

Ko se je vojvodinja Meghan udeležila tradicionalne parade Trooping the Colour, se je na njeni levi roki zasvetil nov prstan. Gre za tako imenovani „eternity ring“ (prstan večnosti), ki ji ga je za prvo obletnico poroke poklonil mož, vojvoda Harry.

Prstan je po pisanju BAZAAR.com oblikovala Lorraine Schwartz. Krasi ga neprekinjena vrsta diamantov, med katerimi so trije nekaj posebnega … Harry je namreč želel, da so med dragocenimi kamenčki tudi Meghanin, Archiejev in njegov rojstni kamen. Po besedah vira je bila Meghan zelo ganjena.

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia


Prstan tako krasi zeleni smaragd za Archieja, modri safir za Harryja in zeleni peridot za Meghan. Vsak kamen ima pomen. Pravijo, da safirji varujejo in so simbol ljubezni ter zvestobe, peridot lastniku vliva moči, povečuje ljubezen med zakoncema, odpravlja živčnost in daje upanje, smaragdi pa so simbol ponovnega rojstva in ljubezni.

Idejo za darilo je Harry dobil od svojega brata Williama, ki je Kate ob rojstvu prvega sina poklonil takšen prstan.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.